close

Abonner og få ubegrenset med bilder!

Med et abonnement har du alltid tilgang til alle bildene du trenger, når du trenger dem.
Velg selv hvilket abonnement som passer deg best, basert på størrelsen på organisasjonen din og hvordan du vil betale.

Lille

Organisasjoner
1-3 medarbeidere

  • doneFilstørrelse Low 1200px
  • doneEnkelt lisens
  • doneRabatt på større filer

Velg varighet

Lägg i kundvagn

Mellom

Organisasjoner
4-25 medarbeidere

  • doneFilstørrelse Low 1200px
  • doneEnkelt lisens
  • doneRabatt på større filer

Velg varighet

Lägg i kundvagn

Stor

Organisasjoner
Alle størrelser

  • doneStørre filstørrelse
  • doneEnkelt lisens
  • doneEgen Key Account
Begär offert

eller hvorfor ikke...

Boka en demo här

Så enkelt fungerer det!

web_stories

Ubegrenset antall bilder i en størrelse som egner seg for digitale medier

Når du har startet abonnementet ditt, er det bare å begynne å søke etter og laste ned bildene. Det er ingen begrensning på hvor mange bilder du kan laste ned, så lenge du har et aktivt abonnement. Når du finner et bilde du vil bruke, klikker du på nedlastingspilen for å starte nedlastingen.

copyright

Én publikasjon per nedlasting

Retten til å bruke bildet gjelder for en engangspublisering i dine egne digitale medier, for eksempel på nettstedet ditt eller på sosiale plattformer i dine egne kontoer. Hvis du vil bruke bildet på flere plattformer eller flere ganger, er det bare å laste det ned på nytt om nødvendig.

upgrade

Oppgrader til en større filstørrelse og gratis bruk i all fremtid.

Ønsker du å beholde et bilde etter at du har sagt opp abonnementet? Da kan du gjøre et tilleggskjøp til en sterkt rabattert pris for våre abonnementskunder. Klikk på knappen "Velg størrelse" og deretter "Legg i handlekurven". Deretter går du til kassen og foretar tilleggskjøp. Bildet er da kjøpt med evigvarende bruksrett. De kjøpte bildene dine finner du også under "Mine sider", slik at du enkelt kan holde oversikt over hva du har kjøpt og laste ned ved behov. Et rimelig alternativ for å beholde de publiserte bildene etter at abonnementet er avsluttet, er å fryse bruksretten. Les mer i vår FAQ i chatboksen nederst på siden.

waving_hand

Avslutt uten problemer når du vil

Du kan når som helst si opp abonnementet ditt ved å kontakte oss og gi oss beskjed om at du ikke ønsker å fortsette abonnementet. Et abonnement fornyes automatisk for samme periode, 1 til 12 måneder, som du tidligere har valgt. Hvis du har valgt å si opp tjenesten, avsluttes den etter inneværende periode. Hvis du ønsker det, kan du også endre valgt abonnementsperiode for neste fornyelse.

quiz

Les mer i våre vanlige spørsmål og våre kjøpsvilkår.

Hvis du vil vite mer om hvordan det fungerer, kan du lese våre vanlige spørsmål, som du finner i chat-funksjonen, og du finner de fullstendige vilkårene i våre kjøpsbetingelser.