Fordi merkevaren din fortjener det beste!

Om Johnér

Johnér er Skandinaviens ledende leverandør av stillbilder, video og illustrasjoner tilpasset det skandinaviske markedet. Siden starten i 1997 har vi hjulpet tusenvis av bedrifter med å vokse ved hjelp av målgruppetilpassede visuelle medier.


Johnér brukes av store og små bedrifter, reklamebyråer, markedsavdelinger og offentlige myndigheter. Bildespråket er velkjent og har lenge vært den visuelle bæreren av hundretusener av vellykkede kampanjer.


Bildene våre gjør en forskjell når det gjelder oppmerksomhet for budskapet de formidler. Våre fotografer er noen av Skandinaviens beste til å skape bilder med en ekte og naturlig følelse i kombinasjon med det spesielle skandinaviske lyset.


Hvorfor velge oss?

Bildets komposisjon og hvordan det kommuniserer med betrakteren er selvfølgelig viktig når man velger et bilde eller en video. Det er der det begynner, men for oss handler det om så mye mer.


Vi tilbyr deg også:


  • Høy teknisk kvalitet - vi bruker kun kvalifiserte fotografer og retusjører
  • Høy juridisk kvalitet - vi har alle nødvendige autorisasjoner for modeller og egenskaper i henhold til GDPR.
  • Maksimer sikker publisering ved å bestille en spesifikk lisens for publikasjonen din.
  • Mulighet for å reservere eksklusive rettigheter til bruk av bilder i en periode.
  • Høy kredittverdighet, det er trygt å handle hos oss.
  • Høyt berømmet kundeservice!

Hva synes kundene våre?

Johnér-imaget - en suksesshistorie for kundene våre

Tusenvis av store og små bedrifter, reklamebyråer, markedsavdelinger, offentlige etater og andre over hele verden bruker Johners bilder om og om igjen. Bildene er velkjente og har lenge vært den visuelle bæreren av hundretusener av vellykkede kampanjer.


De beste referansene er alltid de som kommer direkte fra kundene selv!

Les mer på reco.se om hva kunder som nylig har kjøpt fra oss mener.
Vi vil gjerne være i kontakt

Noen ganger trenger man mer enn en søkeside på internett. Da skal du vite at vi er her med en personlig kontakt og mer enn gjerne hjelper deg med å finne løsninger som passer både dine behov og ditt budsjett.


Kanskje trenger du tips for å finne bildene eller videoene du trenger? Vi jobber med arkivet til daglig og er flinkere til å finne ting i det enn i vår egen lomme. Hvis du vil ha en demonstrasjon av hvordan tjenestene våre fungerer, eller har andre spørsmål om bilder, ikke nøl med å ta kontakt!Vår salgs- og supportavdeling

Telefon: +46 8 644 83 30

E-post: info@johner.no