Reflection of mountains in quiet lake

Slik kommuniserer du med naturbilder
Naturen er en rik kilde til følelsesladet metaforer. Kanskje det er derfor så mange bedrifter og organisasjoner gjør stor nytte av naturbilder. Når du skal visualisere employer branding-kommunikasjonen din ved hjelp av bilder, kan naturen være et godt motivvalg.

Litt lenger ned på siden finner du en film på ett minutt, en artikkel som tar kort tid å lese og utdyper det vi tar opp i filmen, og et utvalg av bilder som er tilpasset til tipsene. Men vi begynner med hvorfor det i det hele tatt er viktig å arbeide med employer branding-kommunikasjon.

Bli en bedre bildekommunikator med oss og følg med videre!

Forest from above

Hvorfor skal du bry deg om employer branding?
Ved inntreden er det en raskt voksende arbeidskraft som kalles generasjon Y. Innen fem år regnes de å dominere arbeidsstyrken, og de søker jobber for forskjellige lokaler enn de eldre generasjonene. Blant annet er holdbarhet, fleksibilitet og en god arbeidskultur høyt på listen. Så har du tenkt gjennom hvordan du kan møte og matche disse lokalene?

Forskning viser at arbeidernes engasjement og motivasjon er avgjørende for en bedrifts suksess. Du har bare alt og vinne for å tenke på hvordan du kan tiltrekke og motivere nye og eksisterende medarbeiderne. Ved å bruke bilder av naturen kan du finne de riktige symbolene som viser hva du står for mens du bruker motiver som minner om verdiene som de yngre generasjonene legger til litt ekstra for: miljø, klima og holdbarhet. Vinn vinn!

Forest landscape. A person is standing on a dock with a bulb. Autumn in mountain scenery.

Hvilke verdier vil du forbindes med?
Uansett hvilket budskap du vil formidle, kan du visualisere det med et naturbilde. Praktisk, ikke sant? I denne serien gir vi deg fem eksempler på budskap i naturbilder som du kan bruke som en del av employer branding-kommunikasjonen din.

  • Trygghet og forankring
  • Spenning og dramatikk
  • Frihet og muligheter
  • Kompleksitet og dybde
  • Visjoner og mot
Se filmen og få tips om å kommunisere med naturbilder (på svensk):
Woman and mountains
Inspireras av vårt utvalg av naturbilder
Vi har valgt ut bilder som passer til tipsene i filmen og artikkelen. Klikk nedenfor og fråts i vårt utvalg av naturbilder!
Coniferous forest and fog
Ikke glem å laste ned en artikkel
I tillegg til at du får utdypende informasjon, får du også lenker til bildeutvalg som viser bilder knyttet til forskjellige budskap.
Takk til Karin Sandelin på Kantar Sifo som vi har samarbeidet med i denne serien.
Kildes: Glassdoor for employers, Dale Carnegie Training og Sustainability Matters.
Har du lyst til å lese mer lignende innhold?
Klikk her for å komme til våre siste artikler.