Bild-ID: masma41088

Spar tid med Johnér
La dette bli året da du skipper unødvendige arbeidsoppgaver og forenkler arbeidet med bildekommunikasjonen! Hvis du bruker bilder fra Johnér Bildbyrå, så gjør vi faktisk en del av jobben for deg!
Bild-ID: ima192881

7 måter som Johnér sparer deg for tid på

1. Vi velger ut bilder som passer i Norge og i de nordiske nabolandene
Er du lei av å bruke mye tid på å lete i store arkiver etter passende bilder som ikke føles "altfor amerikanske"? Bruk Johnér i stedet. Bildene våre er spesielt utvalgt for sitt skandinaviske bildespråk og for å passe i Norge og resten av Norden.

2. Vi velger ut de beste
Bilderedaktørene våre er dessuten svært kresne i sitt utvalg, så hos oss finner du raskt det du søker, uten at du trenger å pløye deg gjennom en mengde bilder som ikke holder mål.

3. Vi er alltid der
Hvis du trenger hjelp eller vil snakke med oss, skal det gå raskt og enkelt. Vi er alltid tilgjengelige via chatten på johner.no i kontortiden, og kundene våre pleier å gi oss ros for vår raske og personlige kundetjeneste.

4. Vi hjelper deg med å søke effektivt
Føler du deg usikker på hvilke søkeord du skal bruke for å finne de riktige bildene? Kontakt oss på info@johner.se så sørger vi for at du får hjelp med å bli en mer effektiv bildesøker. Og hvis du kjører deg fast under bildesøk, kan du alltid kontakte bilderedaktørene våre, som har stålkontroll på bildearkivet vårt, for å få mer hjelp.

5. Vi lytter til nskene dine
Er du på jakt etter et bestemt bilde som ikke finnes i bildearkivet vårt? Ta kontakt med oss. Hvis flere kan ha nytte av bildetemaet som mangler, arrangerer produksjonsteamet vårt gjerne en fotografering for å utfylle bildearkivet vårt. Flott, ikke sant?

6. Vi tar oss av det juridiske
Hvis du bruker bildene våre, har vi fikset det kjedelige papirarbeidet og tatt hånd om det juridiske. For oss er det en selvfølge at alle bilder skal være godkjent i henhold til personvernforordningen (GDPR).

7. Vi tilbyr pakkeløsninger og abonnementer
Våre enkle prismodeller med pakker og abonnementer gjør det enkelt å kjøpe bilder. Hvis du velger abonnement, får dessuten alle i teamet tilgang til bildene, noe som letter arbeidet.